Clubkampioenschap Sjoelclub Aalsmeer spannende strijd

Aalsmeer/Kudelstaart – Op zaterdag 16 april a.s. wordt het NK Sjoelen Individueel gehouden in Barneveld. Aan de scores tijdens de competitiewedstrijden van donderdag 31 maart is te merken dat de wedstrijdsjoelers in vorm komen of flink aan het trainen zijn voor het NK. Maar liefst 14 x werden de 148 punten aangetikt. Wim Voorbij, Tim van Tiem, Petra Houweling en Dick Eijlers (gastsjoeler en tevens oud Nederlands kampioen) deden dat ieder 3 x. Cock Tukker en Wijnand Springin’tVeld beiden 1 x. Tiny Amsing gooide een 147 en Hans van Leeuwen 1x en Tim van Tiem 4 x 146 punten. De hoogste 10-bakkenscore werd met 1412 door Dick Eijlers gegooid.

In de Hoofdklasse haalde Tim van Tiem met 23 punten de 1e plaats, waardoor hij 12 punten inliep op de leider in de hoofdklasse Albert Geleijn. Met nog 3 competitiewedstrijden te gaan is er nog volop spanning in deze klasse, omdat er nu maar 2 punten verschil zitten tussen Albert en Tim.

In de A-Klasse is het ook nog spannend wie er eind van het seizoen met de hoofdprijs vandoor gaat. Pia Mulder, leidster in het klassement, deed donderdag goede zaken door met 27 punten te winnen. Iko van Elburg, nummer 2 in het tussenklassement, moest het met 3 punten minder doen deze avond.

In de B-Klasse is de winst zo goed als zeker aan het eind van het seizoen voor Anouschka Ploeger. Ook vanavond scoorde ze met 22 punten erg hoog en werd 2e . Mirjam van den Berg won, ook met 22 punten, in de B-Klasse, en staat in het tussenklassement nu op een gedeelde 3 e plaats met Diny Bosman (151 punten).

Foto: Het nieuwe bestuur van Sjoelclub Aalsmeer

Gepubliceerd: 3 april 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×