Cursus “De zorg de Baas” voor mantelzorgers

Aalsmeer/Amstelveen – Als mantelzorger zorg je intensief voor een naaste met een chronische ziekte, beperking, dementie of andere aandoening. Of het nu je kind, vader of moeder, een ander familielid, een buurvrouw of goede vriend is, het is van belang dat je zelf ook gezond blijft. Soms is het moeilijk om de balans te bewaren en niet over grenzen te gaan.

Bij de cursus ‘De zorg de baas’ leer je stil te staan bij je eigen situatie en waar nodig veranderingen aan te brengen. De cursus bestaat uit vijf wekelijkse bijeenkomsten en is voor mantelzorgers uit de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en Ouderkerk aan de Amstel. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: stilstaan bij het zorgen, omgaan met gevoelens, hulp vragen, communicatie en assertiviteit en verlieservaringen bij mantelzorgers

De wekelijkse gratis cursus start op dinsdag 10 mei en duurt tot en met 7 juni van 10.30 – 12.30 uur. De plaats: Bouwerij 4-d Amstelveen (kantoor Mantelzorg & Meer). Meer informatie en aanmelding: mantelzorgenmeer.nl, 020-5127250 en info@mantelzorgenmeer.nl.

Gepubliceerd: 13 april 2022 om 7:17 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×