Dit zijn de finalisten Popprijs van Amstelland

Amstelland – Afgelopen zaterdag 2 april vond de voorronde van de Popprijs van Amstelland 2022 plaats, zoals ieder jaar georganiseerd door N201 en P60. Zes acts streden voor een plekje in de finale. Hieruit werden er twee finalisten gekozen door de jury, en één finalist door het publiek.

Dit jaar zijn er zes acts die zichzelf hebben gepresenteerd tijdens de voorronde in de N201 in Aalsmeer: Lifeblood, Charlie, Bazes, Jason Gwen, Tama Justice en Het Verbondt. Lifeblood & Jason Gwen hebben de jury overtuigd voor een plekje in de finale. Het Verbondt heeft uiteindelijk de meeste stemmen uit het publiek gekregen en heeft zo ook een plekje in de finale bemachtigd.

Voor acts die niet direct een plekje in de finale bemachtigd hebben is er nog één wildcard. Poppodium P60 opent voor de mensen thuis de online stembus. Via de website van P60: p60.nl/popprijs kunnen de mensen thuis stemmen op de zijn of haar favoriete act. Charlie, Bazes of Tama Justice kunnen zo de laatste plek in de finale bemachtigen.
De finale vindt plaats in P60 op 20 mei 2022. Aan het einde van de avond wordt er bepaald wie er vandoor gaat met het prijzenpakket en de titel: winnaar van de Popprijs van Amstelland 2022

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 7 april 2022 om 21:55 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×