Ondernemers Aalsmeer Centrum naar "ONE de musical"

Aalsmeer – Donderdagavond 7 april waren bijna honderd ondernemers en medewerkers uit Aalsmeer Centrum bij ‘hun buren’ ONE de Musical. Na een kort welkomstwoordje van voorzitter Dirk Box en producent Roel Pieters, die over zijn droom vertelde en blij was dat hij voor dit theater in Aalsmeer heeft gekozen, kon iedereen genieten van het grote spektakel.

In de 2,5 uur durende feel good musical werd iedereen meegenomen naar het oude Egypte en de bouw van een piramide voor de koning met een verboden liefde, macht en keuzes maken. De ondernemers kenden het theater ‘in hun achtertuin’ bijna niet meer terug. Een technisch hoogstandje door onder andere de LED-schermen en de beweegbare loopbrug.

Het overtrof bij velen de verwachtingen en iedereen was onder de indruk van de grote musicalproductie, die zelfs genomineerd is voor twee musical awards. De ondernemers keerden na een drankje en hapje enthousiast huiswaarts na een gezellig avondje uit met elkaar. ONE de Musical heeft er zeker een aantal ambassadeurs bij gekregen na deze avond.

Gepubliceerd: 12 april 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×