'Aalsmeer by Night' gaat weer 'Back to the Seventies'!

Donderdag 5 mei is er weer een extra lange ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer! Deze avond duikt presentator Meindert van der Zwaard vanaf 20.00 uur in de muziek uit de jaren 70.
Hij draait de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 1970-1979. Welk soort muziek was toen populair? Je hoort niet alleen de hits van toen maar ook veel vergeten muzikale pareltjes uit die tijd! Ook ‘De Muziekgeschiedenis’ (rond 22.35 uur), ‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur) en ‘Aalsmeer Easy’ (laatste gedeelte) staan in het teken van de muziek uit de Seventies! Andere vaste onderdelen zoals de de ‘De Reclameplaat’ (rond 22.23 uur) en ‘Oud & Nieuw’ (rond 22.50 uur), gaan even buiten dit thema om, maar tijdens de rest van de lange uitzending voert ‘seventies’-muziek de boventoon.
Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond ‘van acht tot middernacht’ rechtstreeks via kabel, ether, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.

Gepubliceerd: 3 mei 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×