Aalsmeerse dorpswandelingen starten weer

Aalsmeer – Tijdens de maandelijks Dorpswandeling leer je Aalsmeer kennen door de ogen van een gids. Zaterdag 28 mei kun je op pad met oud-burgemeester Joost Hoffscholte. Hij kan als geen ander vertellen over verleden en heden van het dorp. Laat je verrassen door opmerkelijke anekdotes en saillante details, leuk voor zowel dorpsgenoten als bezoekers. Onderweg bekijk (en bezoek) je belangrijke gebouwen en plekken in de dorpskern. Na de wandeling loop je gegarandeerd met een andere blik door ons prachtige dorp!

De start is om 13.00 uur bij de ingang van de Historische Tuin. Deelname kost € 5,00 en een plaats reserveren kan door te mailen naar coordinator@historischetuinaalsmeer.nl of door te bellen naar de Historische Tuin, tel. 0297-322562. De wandeling duurt ongeveer vijf kwartier.

Op de laatste zaterdag van de maand is er een publieke veiling in de mini-veilingzaa van museum Historische Tuin Aalsmeer. Om 15.00 uur worden er prachtige bloemen en planten geveild. De opbrengst komt ten goede aan het onderhoud van de Historische Tuin. Met een entreekaartje (of museumkaart/donateur) is de toegang tot de veiling gratis.

Gepubliceerd: 24 mei 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×