Buurthuis Hornmeer zoekt 'frisse wind'

Aalsmeer – Misschien ken je het Buurthuis Hornmeer wel: de oude voetbalkantine van VVA. Daar aan de Dreef, naast het IKC Triade en het zwembad De Waterlelie. Het is een plek waar veel Aalsmeerse clubs en verenigingen samen komen en elkaar ontmoeten. Zo hebben de filmclub, de klaverjasclub, Meer Bewegen voor Ouderen, de schilderclub en nog vele anderen hun activiteit in het buurthuis. De stichting Buurthuis Hornmeer is er trots op. Door de jaren heen is het buurthuis gegroeid tot een plek voor ouderen.

Maar tijden veranderen en het buurthuis wil mee veranderen. Zij willen een buurthuis zijn voor iedereen. Een plek waar ook kinderen en ouders heen kunnen om elkaar te ontmoeten en plezier te hebben. Of een buur die zin heeft in een praatje en een kop koffie. Een plek in de Hornmeer waar buren elkaar kunnen ontmoeten en samen iets leuks voor de wijk kunnen organiseren. Het buurthuis is op zoek naar buren uit de Hornmeer of uit Aalsmeer die samen het buurthuis willen vernieuwen.

Alle handen zijn welkom! Ben je iemand die goed is met klusjes in huis? Of vind je het leuk om achter de bar te staan? Of ben je goed in plannen? Of denk je graag mee over de toekomst van het buurthuis en wat ervoor nodig is om daar te komen? Laat het weten.
Voor belangstellenden en enthousiastelingen is er een kennismakingsbijeenkomst, waarin meer informatie wordt gegeven. Deze bijeenkomst is gepland op vrijdag 27 mei van 14.00 – 15.30 uur en/of vrijdag 27 mei van 19.30 – 21.00 uur. Meld je aan via sonjaknol1970@hotmail.com.

Gepubliceerd: 7 mei 2022 om 19:23 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×