Betoverend Aalsmeer Flower Festival

Aalsmeer – Een ware explosie van bloemen, dat biedt het Aalsmeer Flower Festival (AFF). Het evenement, georganiseerd door vijf organisaties op het gebied van bloemen, kunst, cultuur en educatie, vindt plaats van vrijdag 17 tot en met dinsdag 21 juni. Aalsmeer Flower Festival laat bloemen zien in schitterende arrangementen, in verrassende kunstwerken en op bijzondere locaties.

Het AFF heeft een aantal locaties:
– Flower Art Museum
– Historische Tuin Aalsmeer
– Westeinder Rondvaart
– Open Tuinen Weekend
– en last but not least Boerma Instituut

De organisatie heeft veel moois in petto voor liefhebbers van cultuur en groen. Zij kunnen hun hart ophalen aan bloemsierkunst, bloemdesigners aan het werk zien en genieten van prachtige tentoonstellingen en muziek, maar ook de handen uit de mouwen steken tijdens allerlei miniworkshops. Laat je betoveren door al het moois dat bloemen kunnen geven.

Foto: Anna-Maria Giannattasio

Gepubliceerd: 19 juni 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×