'Echt Esther' over veiligheid en hulp 

Zo leef je in vrijheid en je knippert met je ogen en je leeft in oorlog. Met oorlog komt onzekerheid, angst, dreiging en tekort aan alles wat tot voor kort gewoon verkrijgbaar was.

Donderdag 9 juni om 19.00 uur schuiven twee maatschappelijk betrokken mensen aan om te vertellen over het werk waarbij zij betrokken zijn en wat dat betekent voor mensen op de vlucht of in een onveilige oorlogssituatie.

Ingrid Claasen werkt al jaren mee met de organisatie “FREE A GIRL”, met de visie: Elk kind heeft het recht om op te groeien in een veilige omgeving. Alle kinderen in de wereld moeten worden beschermd tegen elke vorm van seksuele uitbuiting. Ingrid praat ons bij. Wat is de huidige stand van zaken en wat heeft de organisatie sinds de oprichting betekend.

Dirk SIjbersma, werkt voor Dorcas. Dorcas werkt in 14 landen als hulpverlenende instanties. Ze helpen de meest kwetsbare mensen. Dorcas zoekt mensen en bedrijven die willen helpen, in geld of goederen of tijd. Hierover komt Dirk ons meer vertellen.

Heb je een vraag voor een van beide gasten? Mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl. Meeluisteren kan as donderdag vanaf 19:00 overal ter wereld via www.radioaalsmeer.nl.

Foto: Ingrid Claasen

Gepubliceerd: 6 juni 2022 om 23:57 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×