Zondag Zonnige Bromfiets tocht met Brommers Kieken

Aalsmeer – Het Aalsmeers Bromfiets Genootschap gaat aanstaande zondag weer rijden. Na afgelopen zaterdag een gezellige inschrijving te hebben gehad met heel veel aanmeldingen wordt er komende zondag een mooie route gereden. Mocht het zo zijn dat je afgelopen zaterdag je niet hebt ingeschreven, er zijn nog enkele plekjes vrij!

Maar het uitzetten van de route viel volgens de organisatie nog niet mee. Met het voorrijden van deze 75 kilometer lange route ontdekten de uitzetters dat er een wielerronde, een marathon, een braderie en veel wegomlegging op de route zaten. Dat wordt nog even snel aanpassingen doen en een nieuwe maken. Maar natuurlijk komt het goed. Mocht het zo zijn dat het kilometertje meer of minder wordt dan is er bij voorbaat excuses.

Aanstaande zondagmiddag 19 juni om 13:00 uur kunnen de deelnemers zich verzamelen in de Weteringstraat bij Café Joppe en het vertrek is om 13:30. Zo rond 17:00 uur worden de deelnemers terugverwacht in Aalsmeer, het Brommers Kieken kan beginnen. Altijd een gezellig samenzijn.

Foto: de inschrijving bij Café Joppe

Gepubliceerd: 14 juni 2022 om 10:42 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×