Nostalgisch Filmfestival snel uitverkocht: extra kaarten

Aalsmeer – Er zijn extra kaarten voor de avond van het Nostalgisch Filmfestival, dat op dinsdag 6 september in de feesttent op het Praamplein wordt gehouden. De 750 beschikbare plaatsen waren zo snel uitverkocht, dat is besloten dit aantal te verhogen met 200. De zaal wordt nu aangepast voor de bijna duizend bezoekers. De grote LED-schermen staan er garant voor, dat iedereen de films uitstekend kan zien.

Kaarten voor de filmavond, alsook voor de -middag, zijn verkrijgbaar in het Boekhuis in de Zijdstraat, tussen 10 en 17 uur. Ze kosten 7,50 euro, inclusief garderobe en koffie/thee. Alleen contante betaling. Wat betreft het programma, dat is voor beide voorstellingen (aanvang 14 en 20 uur) hetzelfde. Dick Piet presenteert films van 20 tot 90 jaar oud en laat alle ‘hoeken’ van Aalsmeer van weleer zien.

Foto: Bloemenvervoer in jaren ‘50

Gepubliceerd: 22 augustus 2022 om 22:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×