Punkzanger Rens de Vos in ‘Door de Mangel’

In het wekelijkse praatprogramma op Radio Aalsmeer ontvingen presentatoren Mylène en Elbert de muzikale duizendpoot Marit Enthoven. De Kudelstaartse muziekdocente heeft een eigen muziekschool en geeft daarnaast les op een basisschool. Binnenkort begint zij echter in het middelbaar onderwijs en hoopt daar de pubers wijzer te maken in de muziekwereld. Samen met vriendin Sabine vormt zij ook het kleinkunstduo ‘Laat Maar’. “Helaas hebben we tegenwoordig nog weinig tijd om op te treden”, aldus Marit. De woorden die haar het best omschrijven zijn muziek, docent en klunzig. “Soms heb ik blauwe schenen, zonder te weten waar het vandaan komt”.

Ook Marit heeft in haar contactenlijst een opvolger gevonden om komende maandag 3 oktober naar de studio te komen. Als 358 e gast zal Rens de Vos plaatsnemen achter de microfoon. Hij is ook een muzikant en daarnaast onder andere vrijwilliger in het jongerencentrum N201. Marit vindt hem een echte mensenmens, kan met iedereen opschieten en is een echte creatieveling. Rens zingt in een punkband en schrijft zelf ook teksten. De muziekdocente wil graag van hem weten waar hij de inspiratie vandaan haalt. Het antwoord op deze vraag en meer hoor je komende maandag om 19.00 uur.
Heb jij ook een vraag voor Rens? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858,

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 september 2022 om 11:45 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×