‘Door de Mangel’ met muzikale kweker André Alderden

Iedere maandagavond wordt er in ‘Door de Mangel’ een Aalsmeerder of Kudelstaarter uitgebreid geïnterviewd. Zus en broer Mylène en Elbert ontvingen afgelopen maandag moeder, muziekliefhebster en spreekuurassistente van de KNO-afdeling in ziekenhuis Amstelland Mieke van Trigt. De uitzending werd verstoord door een brandmelding in de studio, maar uiteindelijk vertelde de in De Kwakel geboren Aalsmeerse over haar muziekcarrière en werk in het ziekenhuis. Na drie keer eindexamen gedaan te hebben, behaalde zij haar Havo-diploma en kwam via Schoevers in het ziekenhuis terecht.

Natuurlijk is Mieke ook opzoek gegaan naar een opvolger voor komende maandag 24 oktober. Dan komt als 361 e gast naar de studio André Alderden. Hij is kweker en muzikant en Mieke heeft met hem in een band gezeten. “Ik denk dat hij mooie verhalen heeft over vroeger, maar ben benieuwd wat zijn eerste bandje was” vertelde Mieke. Het antwoord op deze vraag en meer hoor je komende maandag om 19.00 uur.

Heb jij ook een vraag voor André? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: André Alderden

Gepubliceerd: 18 oktober 2022 om 9:50 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×