‘Door de Mangel’ met Tom de Hundt over linokunst

Iedere maandagavond wordt er in ‘Door de Mangel’ een Aalsmeerder of Kudelstaarter uitgebreid geïnterviewd. Zus en broer Mylène en Elbert ontvingen afgelopen maandagmuzikant Rens de Vos. Hij zingt en schrijft zelf punkmuziek en zet als interieurbouwer meubels, kasten e.d. in elkaar. Daarnaast is hij één dag in de week als vrijwilliger werkzaam bij muziekcentrum N201. “Sinds kort programmeer ik ook de vrijdagavond en heb ik N201 onderdeel gemaakt van de Aalsmeerse Kunstroute”, vertelde De Vos, die als bij hem passende woorden biertje, creatieveling en mensenmens koos.

Ook Rens is op zoek gegaan naar een opvolger voor komende maandag 10 oktober. Dan komt medemuzikant Tom de Hundt naar de studio. De 359e gast is naast muzikant ook kunstenaar. “Tom maakt o.a. linokunstwerken. Hij groeit als kunstenaar en muzikant. Rens wil graag weten of de stevigere muziek die hij luistert ook invloed heeft op de kunst die hij maakt. Het antwoord op deze vraag en meer hoor je komende maandag om 19.00 uur.

Heb jij ook een vraag voor Tom? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858. ‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: team Door de Mangel

Gepubliceerd: 4 oktober 2022 om 18:56 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×