Genoten van Annie M.G. Schmidt bij de Zonnebloem

Aalsmeer – Zaterdag 29 oktober hebben ongeveer 90 gasten van de Zonnebloem afdeling Aalsmeer/Rijsenhout kunnen genieten van een onvergetelijke theatermiddag met liedjes en sketches uit het werk van Annie M.G. Schmidt. De voorstelling werd verzorgd door de professionele acteurs van Het Huistheater in de zaal van De Oude Veiling.

Gedurende de twee uur durende voorstelling konden de gasten uit volle borst meezingen met de bekende liedjes en genieten van de mooiste verhalen, sketches en gedichten uit het uitgebreide repertoire van deze veelzijdige schrijfster. Met rode koontjes en een brede glimlach verlieten de gasten na de voorstelling de zaal om thuis nog wat na te genieten van deze spetterende middag en zich alvast te verheugen op de volgende activiteiten die de Zonnebloem afdeling Aalsmeer/Rijsenhout nog in petto heeft voor dit jaar.

Golden Oldies Duo
Op zaterdagmiddag 19 november is dat een gezellige bingomiddag en op zaterdagmiddag 17 december opnieuw een voorstelling, dit keer verzorgd door het Golden Oldies Duo. Zij zullen liedjes vertolken van vroeger tot nu en ook dit belooft een fantastische middag te worden.
Voor beide activiteiten zijn nog plaatsen beschikbaar. Informatie of opgeven hiervoor kan bij het bestuurslid Activiteiten Els Brunt. Zij is bereikbaar via het e-mailadres els.zonnebloem@gmail.com of via telefoonnummer 06-40173691.

De afdeling is ook nog dringend op zoek naar nieuwe, actieve vrijwilligers om de gasten te kunnen blijven verblijden met uitjes en activiteiten. Heeft u af en toe een uurtje tijd? Bel of mail dan via bovenstaande gegevens of kijk eens op de website voor meer informatie: www.zonnebloem.nl/aalsmeer-rijsenhout. Hier kunt u ook het contactformulierninvullen. De afdeling neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Verder is de afdeling ook te vinden op Facebook.

Gepubliceerd: 30 oktober 2022 om 19:39 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×