Halloween-activiteiten in Aalsmeer Centrum

Aalsmeer – De ondernemers in Aalsmeer Centrum organiseren op zaterdag 29 oktober vanaf 12.00 uur een Halloween-feestje in de winkelstraten. Op het Molenplein kunnen kinderen pompoenen uithollen en versieren, er zijn spelletjes, kleurplaten en snoepjes en ze kunnen worden geschminkt. Kom verkleed naar Aalsmeer Centrum en ga gratis op de foto bij Fotowinkel Aalsmeer tussen 12.00 en 14.30 uur. De foto’s kun je rond 16.00 uur ophalen op het Molenplein. Voor iedereen is er een lekker pompoensoepje bij Slagerij Steen en door de straten loopt een heus ‘Dracula’-orkestje.

Pompoenenspeurtocht
Het is inmiddels een traditie geworden en daarom ook nu weer de pompoenenspeurtocht. Kinderen kunnen speuren naar pompoenen met daarop een letter die samen een zinnetje maken. De pompoenen liggen die zaterdag in verschillende etalages aan de Stationsweg, het  Raadhuisplein, de Zijdstraat, de Dorpsstraat en op het Molenplein. Tijdens het Halloween-feestje kun je je deelnamekaartje ophalen en die middag weer inleveren tot 16.00 uur. Daarna worden er verschillende winnaars getrokken die kans maken op geweldige prijzen, waaronder pannenkoeken eten met vier personen, een kledingcheque van Shoeby, een cadeaubon van jipswinkeltje en vrijkaartjes van Funmania of Glowgolf.

Gepubliceerd: 18 oktober 2022 om 20:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×