KCA zoekt een secretaris

Aalsmeer – Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer (KCA) heeft behoefte aan versterking. Het vierkoppige bestuur bestaande uit een zakelijk leider/voorzitter, penningmeester en twee algemene bestuursleden is op zoek naar een gedreven, kunst en cultuur minnende secretaris. Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer heeft als doel het culturele leven in Aalsmeer te stimuleren en in stand te houden. De stichting is actief op het gebied van beeldende kunst, podiumkunst en literatuur, muziek waaronder jazz en klassiek en de jaarlijkse Kunstroute.

Alle activiteiten worden door een groep bevlogen vrijwilligers georganiseerd. De afgelopen jaren heeft het bestuur fors ingezet op vernieuwing op alle fronten en is daar ondanks de moeilijke coronajaren goed in geslaagd. KCA zoekt een secretaris in de ruimste zin van het woord die enerzijds goed is in planning, organisatie, vastlegging en ondersteuning van het bestuur en anderzijds beschikt over een inhoudelijke visie, een kritische geest en affiniteit met kunst en cultuur. Bestuursleden bij KCA zijn onbezoldigd.

Lijkt het je leuk om als secretaris van KCA iets te betekenen voor kunst en cultuur in Aalsmeer? Of wil je er meer over weten? Stuur dan een mailtje naar secretaris@kunstencultuuraalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 5 oktober 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×