Kunst en cultuur bij 'That's Life'

Donderdag 20 oktober is het weer die ene donderdag van de maand en dus tijd voor het kunst- en cultuur programma ‘That’s Life’ van 20.00 tot 22.00 uur.

Deze keer behandelen programmamaker Jenny Piet en technicus Dennis Wijnhout de volgende onderwerpen.  In het eerste is er aandacht voor het evenement Kunst in de Kwakel. Voorzitter Rinze Bruinsma komt vertellen over de locaties van de jaarlijkse kunstroute en wat er allemaal te doen is. Ook kunstschilder Akke Feddema-Fokker is uitgenodigd om aan te schuiven Akke maakt prachtig werk zelfs op tapijt en steen.

In het tweede uur komt fotograaf Erik de Rijk. Hij neemt een aantal foto’s mee naar de studio, maar ook vertelt hij over projecten waar hij mee bezig is. Maar liefst 2 kalenders en de huidige expositie in het Oude Raadhuis die hij samen met Jennifer Bergkamp geeft met als titel ‘Helden in de Jeugdzorg’.

Kortom, een radio-uitzending die je eigenlijk ook moet bekijken via het TV kanaal Caiway kanaal 13 en KPN/XS4ALL/Telfort kanaal  1389.

Foto: Fotograaf Erik de Rijk

Gepubliceerd: 17 oktober 2022 om 11:56 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×