Overlast door werkzaamheden aan begin Uiterweg

Aalsmeer – Vanaf maandag 17 oktober gaan bewoners en bezoekers van de Uiterweg flinke hinder ondervinden van noodzakelijke werkzaamheden. De overlast gaat naar verwachting vier weken duren. Verkeer van en naar de Uiterweg wordt in deze periode omgeleid. Dit kan in sommige gevallen leiden tot verlenging van uw reistijd. De gemeente vraagt hiervoor uw begrip.

Het is voor de werkzaamheden noodzakelijk om de Uiterweg volledig afte sluiten vanaf de Zijdstraat tot de kruising met de Grundelweg. Het
verkeer van en naar de Uiterweg wordt daarom omgeleid via de Grundelweg en het Praamplein. De omleidingsroutes worden met borden
aangegeven en gelden ook in het weekeinde.

Wie rijdt waar?
Vanaf de Van Cleefkade naar de Uiterweg, is de route voor zowel fietsers als gemotoriseerd verkeer: Marktstraat-Weteringstraat- Praamplein-Grundelweg. Vanaf de Uiterweg naar de Van Cleeffkade, is de route voor zowel fietsers als gemotoriseerd verkeer: Grundelweg-Praamplein-Molenpad- Dorpsstraat-Rozenstraat-Weteringstraat-Seringenstraat.
Bevoorradingsverkeer vanaf de Burgemeester Kasteleinweg kan naar denUiterweg via de Dorpsstraat-Molenpad-Praamplein-Grundelweg. De
route voor de bevoorraders van de Uiterweg naar de Burgemeester Kasteleinweg is precies omgekeerd.

Huisvuil aanbieden en parkeren
Huisvuil, grofvuil, plastic, oud papier en kleding etc. kan worden aangeboden zoals altijd. Parkeren kan tijdens de werkzaamheden niet op het gedeelte tussen de Zijdstraat en de Grundelweg. Dat kan wel op de Grundelweg en het Praamplein.

Werk in uitvoering app
De planning van het werk, antwoorden op veel gestelde vragen en nieuwsberichten kunt u vinden in een app die u kunt downloaden via via de qr-code hiernaast.

De werkzaamheden
Er wordt een nieuw riool voor hemelwater aangelegd vanaf de Zijdstraat naar het water naast de Uiterweg. Daarvoor is het noodzakelijk dat de hele straat wordt opengebroken. De gemeente vraag uw begrip voor demoverlast die deze werkzaamheden met zich meebrengen. We vragen u in uw planning rekening te houden met mogelijke verlenging van uw reistijd.

Foto: Pixabay ~(afbeelding ter illustratie)

Gepubliceerd: 5 oktober 2022 om 7:57 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×