Uitslag Sjoelclub Aalsmeer 13 oktober

Kudelstaart – Eigenlijk zou deze avond maar 10 bakken gesjoeld worden vanwege de jaarvergadering, maar deze is uitgesteld. Degene die daar het meest blij mee was, was Iko van Elburg, want hij was in vorm deze avond en verbeterde maar liefst 2 x zijn persoonlijk record! Zijn nieuwe record staat nu op 1395. Partner Anouschka Ploeger verbeterde ook haar p.r. met 2 punten naar 1186. Toch scoorde Iko geen enkele 148 op de bak, in tegenstelling tot enkele andere toppers van Sjoelclub Aalsmeer. Tim van Tiem deed dit 2 x, Patrick Haring, Cock Tukker en Theo van Leijden ieder 1 x.

Patrick Haring gooide de hoogste 10 bakken score: 1428, de meeste punten in de Hoofdklasse waren wel voor Iko van Elburg, 27 punten. De A-Klasse was een prooi voor Pia Mulder met 26 punten. In de B-Klasse scoorde Pleun van Verseveld de meeste punten van
iedereen: 28 punten.

De volgende competitieavond (10 bakken + jaarvergadering) is op de donderdag 27 oktober en begint om 20 uur in het Dorpshuis in Kudelstaart.

Foto: Iko van Elburg

Gepubliceerd: 16 oktober 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×