Cursus ‘Omgaan met Dementie’

Aalsmeer – Dementie betekent nogal wat voor iedereen die erbij betrokken is. Mantelzorg & Meer biedt daarom jaarlijks cursussen rond ‘omgaan met dementie’. Op 8 december start er weer een cursus in Amstelveen.

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: vormen van dementie, werking van het geheugen, de belevingsgerichte benadering, wat betekent dementie voor jou als mantelzorger en beschikbare hulpmogelijkheden.

Voor wie?
De cursus is voor mantelzorgers die wonen in de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn of in Ouderkerk aan de Amstel en bestaat uit twee bijeenkomsten. De dagen zijn donderdag 8 en 15 december van 19.30 tot 21.00 uur. Deelname is kosteloos. De bijeenkomsten zijn aan de Bouwerij 4-d in Amstelveen.
Aanmelden kan via de website van Mantelzorg & Meer of telefonisch. Voor meer informatie over de cursus kun je contact opnemen via 020-5127250 of via info@mantelzorgenmeer.nl

Gepubliceerd: 16 november 2022 om 22:29 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×