‘Door de Mangel’ gaat naar de beautysalon

Al voor het tiende seizoen wordt er wekelijks een Aalsmeerder of Kudelstaarter in de spotlight gezet in ‘Door de Mangel’. Zo ontvingen presentatoren Mylène en Elbert Huijts de vorige keer Emmy Huis. De kersverse oma is op haar 59ste een damesmodezaak begonnen in zwarte, witte en grijze kleding. Zij verkoopt geen kleding die zij zelf niet mooi vindt: “Je zult mij nooit in een rode rok tegenkomen”. De drie woorden die haar het best omschrijven zijn: gezin, mode en gezelligheid. “Mensen verwachten niet altijd dat ik ook aardig kan zijn”, vertelde Emmy in de uitzending die terug te luisteren is via de website van Radio Aalsmeer.

Zoals gebruikelijk heeft ook Emmy een nieuwe gast gevraagd plaats te nemen achter de microfoon. Maandag 21 november is Bonny Boerlage de 364e gast in de Aalsmeerse talkshow. Bonny heeft een beautysalon in het hartje van Aalsmeer naast de winkel van Emmy. De schoonheidsspecialiste had voorheen haar salon in Uithoorn en Emmy wil graag weten of de klanten in Aalsmeer anders zijn dan in Uithoorn. Het antwoord op deze vraag en meer hoor je komende maandag om 19.00 uur.

Heb jij ook een vraag voor Bonny? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858,

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Bonny Boerlage

Gepubliceerd: 15 november 2022 om 9:59 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×