“Hier met je verlanglijstje”

Aalsmeer – Sinterklaas is weer in Nederland aangekomen. Ook in Aalsmeer Centrum was het een groot feest bij de intocht. Zoals bekend doet de Sint zijn inkopen altijd lokaal en heeft net als voorgaande jaren weer samen met de ondernemers uit Aalsmeer Centrum een hele gave actie bedacht. Kinderen tot en met acht jaar mogen weer een verlanglijstje maken met daarop drie dingen verkrijgbaar bij de winkels in Aalsmeer Centrum.

Dit lijstje mogen ze in de verzamelboxen doen bij Fotowinkel Aalsmeer op het Raadhuisplein of bij Stage Music Shop in de Schoolstraat. Vermeld daarop naam, leeftijd, telefoonnummer en waar de cadeautjes in Aalsmeer Centrum verkrijgbaar zijn. Misschien heb je tijdens de intocht wel een leeg verlanglijstje van één van de Pieten ontvangen die je hiervoor kunt gebruiken. Zo niet, dan mag je je eigen verlanglijstje maken.

Sinterklaas op de stoep
Onder alle lijstjes, die voor 26 november moeten zijn ingeleverd, worden er een paar uitgekozen waarna Sinterklaas die cadeautjes gaat kopen. Dit kan echt van alles zijn. Als het maar te koop is in Aalsmeer Centrum. Een spannend boek, een puzzel of spel, iets voor je fiets, een knuffel, knutselspulletjes, schattige oorbelletjes, een coole trui of jurk, hippe schoenen of tas, iets lekkers voor in bad, een muziekinstrumentje, heerlijke chocolade, een shirt bedrukt met je eigen foto, noem maar op….  Sinterklaas gaat met zijn Pieten vrijdag 2 december (einde van de middag) bij een aantal kinderen in Aalsmeer of Kudelstaart langs om ze te verrassen met cadeautjes die ze op hun verlanglijstje hebben gezet.

Gepubliceerd: 15 november 2022 om 20:32 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×