Nog vijf dagen voor bezwaar nachtvluchten Aalsmeerbaan

Aalsmeer – Het is nog tot 1 december aanstaande voor iedereen mogelijk om via internet bezwaar te maken tegen het tijdelijk uitbreiden van het aantal nachtvluchten op de Aalsmeerbaan. Schiphol heeft het plan om vanaf 2 januari 2023 tijdens het verplichte jaarlijkse groot baanonderhoud ook de Aalsmeerbaan te gaan gebruiken voor nachtvluchten. Dit voor een periode van minstens 16 weken. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat bereidt de Tijdelijke regeling groot onderhoud banenstelsel Schiphol 2023 voor. Een ingrijpend besluit waartegen bezwaar mogelijk is. Dat kun je doen via deze link.

Bezwaar gemeente
De gemeente Aalsmeer heeft op dinsdag 22 november al bezwaar gemaakt tegen het plan van Schiphol. Er is een brief gestuurd naar
staatssecretaris Vivianne Heijnen. Daarin wordt gevraagd een ander instrument te gebruiken en opgeroepen tot een juiste handhaving van de voorwaarden en eisen.

Gepubliceerd: 25 november 2022 om 21:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×