Op de foto met Sinterklaas

Aalsmeer – Woensdagmiddag 30 november kun je tussen 14.30 en 16.00 uur op de foto met Sinterklaas en zijn Pieten. Kom die middag naar Foto de Boer in de Zijdstraat, laat gratis een mooie foto maken en maak een gezellig praatje met de Sint. Hij vindt het leuk als je bijvoorbeeld een mooie tekening voor hem meeneemt. En wie weet krijg jij ook nog wel iets van hem…..

‘Hier met je verlanglijstje-actie’
En vergeet vooral ook niet mee te doen met de Sinterklaasverlanglijstjesactie. Maak een verlanglijstje met daarop je naam, telefoonnummer en leeftijd en vermeld 3 dingen die je graag van de Sint wilt krijgen. Voorwaarde is wel dat de Sint dit moet kunnen kopen in Aalsmeer Centrum. Want zoals hij zelf zegt “Ik koop liever lokaal, dan dat ik die Spaanse rommel weggeef.” Doe je lijstje uiterlijk vrijdag 25 november in de verzamelbox bij Stage Music Shop (Schoolstraat) of Fotowinkel Aalsmeer en wie weet kiest Sinterklaas jouw lijstje er wel uit. Hij komt dan persoonlijk bij jou de cadeautjes aan de deur brengen.

Gepubliceerd: 22 november 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×