Poolse voorstelling ‘Emigranci’ in Aalsmeer

Aalsmeer – Op 26 november a.s. is er in het Flower Art Museum in Aalsmeer een speciale theatervoorstelling in het Pools, met Nederlandse vertaling: ‘Emigranci’ door Magische Grenzen. De voorstelling, een tragikomedie in een modern jasje, is een project van Stichting Buda Staging Performance met als doel een atmosfeer te creëren voor de integratie van culturele banden tussen de Poolse en de Nederlandse maatschappij.

De voorstelling duurt 90 minuten en is geschikt voor gasten tussen 15 en 100 jaar. ‘Emigranten’ laat vervreemding in een nieuw land zien, teleurstelling, gemis, dromen die misschien uitkomen? Veel speelse situaties, ongewenste misverstanden, heel veel ware woorden… En soms een lach door een traan. En… de rol van XX is nog nooit door een vrouw vertolkt. Na de voorstelling bent u uitgenodigd voor een discussie onder het genot van een kopje koffie.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.magischegrenzen.nl /emigranci. Heeft u vragen? Neem contact op met regisseur Hanna Grosfeld-Buda 06-45782935.

Gepubliceerd: 15 november 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×