Poppenkastvoorstelling 'Cadeau voor Sinterklaas'

Aalsmeer – Natuurlijk mag op kinderboerderij Boerenvreugd het sinterklaasfeest niet ontbreken. Zondag 27 november komt poppentheater Zelen naar de boerderij met een sinterklaasvoorstelling. ‘Cadeau voor Sinterklaas’ is een voorstelling over Jantje en Sinterklaas. Jantje hoopt vurig dat de stoomboot van de Sint aankomt in Nederland, maar dat kan wel een moeilijk worden want de wind waait hard door de bomen. Jantje droomt zelfs dat hij een lekkere speculaasletter van Sinterklaas krijgt als cadeau. Maar zou de Sint zelf ook wel eens een cadeautje krijgen voor zijn verjaardag?

Kom genieten van de voorstelling en meezingen met de vrolijke sinterklaasliedjes. Als afsluiter is er een gezellige pepernoten dans! Er zijn 5 voorstellingen om 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur. Het adres van Kinderboerderij Boerenvreugd is Beethovenlaan 118 in Aalsmeer. Het bezoeken van de voorstelling is gratis, maar varken Beer staat klaar om donaties in ontvangst te nemen.

Gepubliceerd: 20 november 2022 om 17:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×