Sinterklaasuitzending 'EchtWel'

Jullie wisten het misschien nog niet maar Sinterklaas is undercover geweest bij Radio Aalsmeer en heeft in het grootste geheim een opleiding gevolgd tot radiopresentator. Daarom presenteert Sint samen met Esther van ‘EchtWel’ op donderdag 1 december.

Zij staan er niet alleen voor want Shalon (10), Juline (8), Kyano (7) en Xara Lynn (5) Sandaal komen helpen als Side Kick. De jongens zijn helemaal gek van voetbal. Juline houdt van TikTok en Xara-Lynn speelt het liefst de hele dag met hun katten.

Gerard Zelen, van Poppentheater Zelen, geeft een minivoorstelling samen met Jan Klaasen. Hij vertelde dat de kleren van Jan zelfs even zijn gestreken, want hij komt niet elke week op televisie.

Ook mogen we schrijfster Barbara te Boekhorst de hemd van het lijf vragen. Dat is niet zomaar, want haar eerste kinderboek “Tijgertje Timo en de magische schatkist” komt deze maand uit. Het is een boekje tegen pesten.

Ben jij zelf nu ook nieuwsgierig en heb je een vraag voor een van de gasten? Mail jouw vraag voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl. Meeluisteren kan donderdag vanaf 19:00 uur via www.radioaalsmeer.nl. Kijk live mee naar het TV kanaal van Radio Aalsmeer. In Aalsmeer en omgeving ook op kanaal 12 van Caiway, of kanaal 1389 van KPN.

Foto: Sinterklaas op bezoek bij 'EchtWel'

Gepubliceerd: 28 november 2022 om 14:24 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×