WEERinREGIE bij 'Echt Esther'

De eerste gast bij ‘Echt Esther’  op donderdag 24 november is Sandrine Kwast, van ‘WEERinREGIE’. Zij werd afgelopen weekend ondernemer van het jaar Amstelveen, in de categorie ZZP. Ze kreeg het idee om anderen te ondersteunen in het proces rondom kanker toen haar vader ziek werd en bouwde dat uit tot een praktijk die familie en patiënten direct na het behandelingstraject begeleidt bij het verwerken van kanker en de mogelijke gevolgen daarvan. Eerder dit jaar was ze te gast om te vertellen over haar bedrijf, Esther is benieuwd hoe dit nu voelt.

Daarna gaat de spot op Sylvia en Dorine. Bijna tien jaar geleden kwamen zij elkaar tegen op een internet forum. Al snel ontmoetten ze elkaar persoonlijk en daaruit groeide een heel bijzondere vriendschap. Zielsgelukkig werden ze met hun Facebook pagina, die inmiddels 160.000 volgers kent. Daarnaast gingen ze spirituele beurzen organiseren, de eerste nog in de eigen tuin, uitgegroeid tot festivals en beurzen door het hele land met honderden bezoekers, maar nog steeds met de energie van Dorine en Sylvia. In hun privé leven kunnen toevalligheden geen toevalligheden meer genoemd worden: ze zijn “toevallig” bij elkaar bij mijlpalen in het leven, zoals geboorte en overlijden. Toch zijn zo ook enorme tegenpolen van elkaar.

Natuurlijk siert Truus Oudendijk ook deze week de uitzending op met een van haar pittige columns. Heb je nu al een leuke vraag voor een van deze gasten, mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl.

Foto: Sandrine Kwast

Gepubliceerd: 22 november 2022 om 9:25 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×