Zwart, wit en grijs in ‘Door de Mangel’ 

Het complete verhaal van een willekeurige Aalsmeerder of Kudelstaarter wordt wekelijks vertelt in ‘Door de Mangel’ en dat al voor het tiende seizoen. Afgelopen maandag ontving het team van de talkshow Fien Eveleens. Jarenlang woonde zij aan de andere kant van de ringvaart, maar nu weer in Aalsmeer. De assistent bewindvoerder is politiek actief bij de PvdA en zingt en eet graag. Daarom waren de drie kernwoorden die bij haar horen ook links, liefde en eten. 

Geheel volgens de opzet van het programma, heeft ook Fien een nieuwe gast benaderd. Zij kwam uit bij Emmy Huis. Sinds een paar jaar heeft zij een eigen winkel en webshop in zwart, wit en grijze kleding. Iets totaal anders dan bijvoorbeeld het werk dat zij deed voor Green Park. Fien vraagt zich af waarom zij dat nu pas is gaan doen. Het antwoord op deze vraag en meer hoor je komende maandag om 19.00 uur.

Heb jij ook een vraag voor Emmy? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858,

 

Foto: Aalsmeer Vandaag

Gepubliceerd: 1 november 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×