Vergeet het Aalsmeer Centrum kortingsboekje niet

Aalsmeer –  Van de bonnen uit het kortingsboekje wordt gretig gebruik gemaakt. Begrijpelijk, want het zijn dure tijden. Veel mensen hebben het boekje op hun voordeurmat gekregen en ze zijn uitgedeeld tijdens de gezellige wintermarkt afgelopen zaterdag. De meeste bonnen zijn tot het einde van het jaar geldig, dus maak er nog snel gebruik van!

Geen boekje, maar wel genieten van kortingen, speciale acties en gratis producten van onder andere de horeca, kappers, schoonheidssalons, bakkers, de slager, kleding- en schoenenzaken, cadeauwinkels, drogisterijen, boekhandels, fotozaken, delicatessenzaken, de fietsenwinkel en nog veel meer? Haal het boekje bij Total Copy Service in de Dorpsstraat en profiteer nog snel.

Vrijdag koopavond
Vrijdagavond zijn er in Aalsmeer Centrum veel winkels extra geopend tot 20.00 uur zodat klanten rustig hun laatste kerstinkopen kunnen doen. Kijk op www.aalsmeercentrum.nl welke winkels koopavond hebben.

Gepubliceerd: 20 december 2022 om 19:12 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×