'EchtWel' over dyslexie

Wat is dyslexie? Deze moeilijke vraag gaan ze beantwoorden bij het kinderprogramma ‘EchtWel’ op donderdag 2 februari om 19.00 uur. Speciaal daarover komt Leoniek Janssen-Steenberg, kinder- en dyslexiecoach, naar de studio om alles uit te leggen.
‘EchtWel’ is een programma, speciaal voor kinderen en jongeren. Om de juiste vragen te stellen, krijgen programmamakers Esther Sparnaaij en Sem van Hest deze uitzending hulp van sidekicks Yfke (9) en Linde (12). Deze meiden zijn zussen en houden veel van TikTok filmpjes maken. Natuurlijk mogen de meiden ook alles vertellen over hun eigen hobby’s en sport.
Hebben jullie nu al een vraag voor coach Leoniek, Yfke of Linde? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 30 januari 2023 om 10:48 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×