Peter Verschueren gast in ‘Door de Mangel’

Het nieuwe jaar startte de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ met Edwin Piet als 369e gast. De in Aalsmeerderbrug geboren vrachtwagenchauffeur omschreef zichzelf als gezellig, sociaal en sportief. Dat hij sportief is, blijkt wel uit zijn hobby: wielrennen. Hij trapt gerust zo’n 300 kilometer weg op zijn racefiets. “Tegenwoordig doe ik ook aan gravelfietsen: we rijden dan op een racefiets met dikkere banden over half verharde wegen”, aldus Piet die destijds het liefst op muziek van Metallica naar het altaar was gelopen.

Voorwerp Peter Verschueren

Edwin hoefde niet lang te zoeken naar zijn opvolger. Hij heeft zijn buurman Peter Verschueren gevraagd het stokje over te nemen. Op maandag 9 januari neemt de Kudelstaarter plaats achter de microfoon. Peter is een echte muziekliefhebber en heeft daar ongetwijfeld veel over te vertellen. Daarnaast is in het centrum van Kudelstaart een plein vernoemd naar zijn vader en Edwin wil graag weten wat het met hem doet als hij over dat plein naar het winkelcentrum loopt. Het antwoord op deze vraag en meer hoor je komende
maandag om 19.00 uur.

Heb jij ook een vraag voor Peter? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel de vraag zelf aan Peter.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: team van Door de Mangel

Gepubliceerd: 3 januari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×