Spanjeliefhebber Johan den Dekker in ‘Door de Mangel’

Zoals iedere maandagavond nam er ook deze week weer een nieuwe gast plaats achter de microfoon in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. De schakende fotograaf Mladen Čiček vertelde dat hij zijn vrouw leerde kennen in voormalig Joegoslavië en voor haar naar Aalsmeer kwam. Hij maakte zich eerst de taal machtig en vervolgde zijn studie aan de HTS elektrotechniek en informatica in Nederland. Naast zijn werk in de ICT, is hij een fervent fotograaf. “Maar het moet wel een hobby blijven en geen moeten worden”, beantwoordde hij de vraag waarom hij er niet zijn beroep van maakt. Toch vergeet Mladen volgens zijn vrouw haar eerder dan zijn fototoestel.

Natuurlijk is Mladen ook op zoek gegaan naar een opvolger. Die heeft hij gevonden in de geboren en getogen Aalsmeerder Johan den Dekker. “Onze meningen zijn eigenlijk altijd verschillend, maar dat maakt het juist zo interessant”, vertelde de Kroatische fotograaf.
Mladen wil graag van Johan weten hoe hij het Aalsmeer van toen en nu ervaart.

Het antwoord op deze vraag en meer hoor je maandag 23 januari om 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Johan? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel de vraag zelf aan Johan.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Johan den Dekker

Gepubliceerd: 17 januari 2023 om 10:12 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×