Arjen Vos op herhaling in 'Door de Mangel'

Op maandag 27 februari was er een herhaling te horen van ‘Door de Mangel’ van 6 juni vorig jaar met allround fotograaf Jaap Maars. Geboren in Amsterdam en via Amstelveen 52 jaar geleden in Aalsmeer terecht gekomen. “Destijds werd mij de woning waar ik nu nog altijd woon gewoon aangeboden”, vertelde Maars. Hij noemde zichzelf sportief, eigenwijs en een laatbloeier. Al zo’n 28 jaar maakt Jaap foto’s voor bedrijven, de lokale en soms ook landelijke pers, maar het liefst is hij met zijn camera op een sportveld te vinden.
Uiteraard zocht Jaap iemand die het stokje van hem overneemt. Hij kwam uit bij niemand minder dan Arjen Vos, zijn collega en hoofdredacteur bij de nieuwswebsite ‘Aalsmeer Vandaag’. “Hij heeft na de dood van oprichter Han Carpay de website voortgezet”, vertelde Maars. “Ik ben benieuwd hoe hij dit naast zijn andere werkzaamheden kan volhouden.

Die herhaling wordt herhaald op maandag 6 maart. De live-uitzendingen worden op 13 maart weer opgepakt met Steven Partiman, de 377 e gast van de Aalsmeerse talkshow.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Arjen Vos

Gepubliceerd: 28 februari 2023 om 10:54 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×