Boerenvreugd zoekt vakmensen voor bouw pluimveeverblijf

Aalsmeer – Kinderboerderij Boerenvreugd in Aalsmeer is begonnen met de bouw van een nieuw pluimveeverblijf. Twee grote kippenrennen en het duivenhok worden met elkaar verbonden door een grote centrale ruimte waarin diverse activiteiten kunnen worden ontplooid. Er is een prachtig ontwerp gemaakt en de contouren van het verblijf zijn al goed zichtbaar aan het worden in de wei.

Voor de realisering van het pluimveeverblijf is een vakman gevonden die het project zal leiden, maar deze vakman zoekt nog enkele collega’s die het leuk vinden om onder zijn leiding de bouw verder te ondernemen en te voltooien. Bent u geïnteresseerd, lijkt het u leuk om te helpen bij de bouw van het pluimveeverblijf en draagt u kinderboerderij Boerenvreugd een warm hart toe? Meld u dan aan voor het bouwteam. Aanmelden kan door een mail te sturen naar bestuur@boerenvreugd.nl. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen met Cees Hageman voor meer informatie over dit project via telefoonnummer 06-44 964 111.

Gepubliceerd: 15 februari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×