Claudette van Oudheusden in ‘Door de Mangel’

Zoals iedere week stond ook afgelopen week weer een plaatsgenoot centraal in de talkshow ‘Door de Mangel’. Deze keer was dat de jongste gast ooit in het wekelijkse praatprogramma: de 10-jarige Dylan Matama. De jeugdige gast woont sinds kort in de Aalsmeerse Hornmeer, maar gaat nog dagelijks naar de basisschool in Amstelveen. In de lockdown-periode heeft de scholier een eigen onderneming opgericht waarmee hij o.a. honden uitlaat. “Nu staat het even op een laag pitje, maar later wil ik het weer oppakken. Nu heb ik het even druk met school”, aldus Dylan. Toch wil hij daar niet zijn beroep van maken. De welbespraakte jongeling omschreef zichzelf als slim, doorzettend en sociaal. De uitzending is terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Dylan is ook op zoek gegaan naar een opvolger. Hij kwam uit bij Claudette van Oudheusden, “Zij is een van onze familievrienden. Haar achtergrondverhaal is heel inspirerend en interessant. Ik wil graag van haar weten wat zij mist uit Zuid-Afrika, want daar komt zij vandaan”, vertelde het lid van de Amstelveense kinderraad.

Het antwoord op deze vraag en meer hoor je maandag 20 februari om 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Claudette? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel de vraag zelf aan Claudette.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Team Door de Mangel

Gepubliceerd: 14 februari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×