Club Cultuur begint in maart met o.a. cursus radiomaken

Aalsmeer – Nog maar twee weken dan begint Club Cultuur! En kun je weer ná schooltijd leren schilderen, tekenen, een podcast maken, zentangelen, leren acteren of je oude spijkerbroek te recyclen. Heb je of ben je een basisschoolleerling in Aalsmeer of Kudelstaart, dan biedt Club Cultuur in maart en april een nieuwe reeks creatieve activiteiten. Nog geen keuze gemaakt? Bekijk dan enkele highlights uit het creatieve aanbod:

Leer Podcast en Radio Maken
Hoe maak je van jezelf een media ster? Leer radio en een PodCast maken bij Radio Actief! In zes dinsdagen leer je van Anna-Maria Giannattasio van Radio Aalsmeer wat je nodig hebt om media ster te worden! En je gaat ook nog eens echt naar de studio van Radio Aalsmeer. Voor groep 7 en groep 8.

Leer 3D Schilderen
Lijkt het jou leuk om beter te schilderen? Wil je leren hoe je schaduw maakt? Angelique Schouten van Klodderverf leert jou dit en meer hoe je dit moet schilderen. Je begint met eenvoudige vormen maar daarna komen jouw favoriete figuren tot leven.  Voor groep 5 t/m groep 8.

Doe mee met Creatieve Dieren
Iedere week een ander dier. Dieren zijn er in alle soorten en maten. Samen met Karin Borgman ga je leren om met verschillende materialen diepzee dieren na te tekenen, verven, krijten, kleien.. Zo leer je iedere week een nieuwe techniek!  Voor groep 3 t/m groep 8.

Nog geen keuze kunnen maken?
Club Cultuur van Cultuurpunt Aalsmeer organiseert nog meer: leren acteren, textiellessen met jeans en zentanglen voor basisschool leerlingen in de naschoolse tijd. De lessen worden gegeven op diverse locaties in Aalsmeer en Kudelstaart.

Keuze gemaakt en wil je inschrijven?
Meedoen kan via het inschrijfformulier bij de lesblokken op de website. Vragen over deze activiteiten en het lesgeld? Neem dan contact op met Cultuurpunt Aalsmeer.

Gepubliceerd: 21 februari 2023 om 21:59 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×