'Echt Esther' in gesprek met Esther van der Klis

Esther van der Klis uit Uithoorn is donderdag 23 februari om 19.00 uur te gast bij ‘Echt Esther’. De aanleiding van het gesprek is: “Een fractie van een seconde”. Het boek dat Esther schreef over de plotselinge dood van haar oudste zoon Niels.

Het boek was voor Esther een manier om haar gevoel te uiten over het vreselijke gemis van haar kind. Hoe was dit voor Esther? Hoe  voelt het om al deze intieme gedachtes en gevoelens over dit emotionele proces nu gebundeld te zien en te delen met de wereld?

Programmamaker Esther Sparnaaij gaat erover praten donderdagavond. Als jij een vraag hebt voor Esther mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl.

Foto: Esther van der Klis

Gepubliceerd: 20 februari 2023 om 19:23 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×