'Echt Esther' onderzoekt zindelijkheid

Wanneer beginnen we met zindelijkheid? Hoe doen we dat? Wat is de eerste stap? Bij je eerste kindje is dat een heel nieuwe uitdaging. Dat was niet anders voor Dustin van de Sande en zijn vrouw toen de oudste van hun drie kinderen 2,5 jaar was.

“Omdat we beiden geen zin hadden om maanden met een potje in de weer te zijn en maar te zien of er iets ging gebeuren, besloten we om een week de tijd te nemen om haar zindelijk te leren worden.” Hun plan werkte met doorzettingsvermogen, hun tweede kindje pakte het zelfs sneller op. Uiteindelijk ging Dustin bij de derde alles bijhouden en ontwikkelde op die manier een programma: “De Zindelijkheidsbox” om andere ouders met deze uitdaging te kunnen helpen. Inmiddels hebben meer dan 20.000 ouders een box ontvangen en zijn ze ook in het buitenland actief.

Hoe wordt een kindje nu eigenlijk zindelijk? Wanneer zit je op de juiste weg? Esther Sparnaaij gaat donderdag 9 februari om 19.00 uur met Dustin in gesprek over al deze vragen.

Heb jij nu al een vraag voor Dustin, mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl.

Foto: Esther Sparnaaij

Gepubliceerd: 7 februari 2023 om 9:08 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×