'That's Life' over De Nieuwe Galerie en fotograaf Dik Nicolai

Donderdag 16 februari om 20.00 uur is het weer tijd voor het kunst- en cultuurprogramma ‘That’s Life’ met Jenny Piet en Dennis Wijnhout. In deze editie ontvangen ze keramiste Mariska van Nieuwendijk en beeldend kunstenaar Hanneke Rijks. Deze twee dames zetten zich in voor ‘De Nieuwe Galerie’, de pop-up winkel in Amstelveen, waar de Vereniging Amstelland Kunst zijn kunstenaars hun werk laat exposeren.

Elke maand  zijn er weer nieuwe kunstenaars te bewonderen en Mariska en Hanneke komen het verhaal vertellen over deze Nieuwe Galerie waar ze zelf ook deel van zijn.

Ook is veelzijdig fotograaf Dik Nicolai in de uitzending die momenteel exposeert in het Flower Art Museum. In de kleine zaal is zijn expositie te zien met stillevens die je even doen denken aan de Oude Meesters, maar Meesterlijk naar deze nieuwe tijd zijn gefotografeerd. Hij laat iedereen meegenieten van zijn foto’s via de Tv-zender (Caiway kanaal 12/KPN/XS4ALL/Telfort kanaal 1389)

En er komt een kunstproject langs de N196. De elektriciteit kastjes gaan daar beschilderd worden door kunstenaars op initiatief van de Kunstkast. De gemeente sponsort dit project en nu gaan ze aanstaande zaterdag beginnen om met omwonenden tot een verhaal te komen wat eventueel op de kasten geschilderd kan worden. Dus inspraak van de buurtgenoten. Lex Berghuis, voorzitter Kunstkast en kunstenaar Femke Kempkes gaan het project begeleiden. Beiden komen donderdagavond naar de studio om hierover te vertellen.

Ook is er veel muziek en tips wat er allemaal te doen is in het mooie Aalsmeer.

Foto: 'Out of the Box' van beeldend kunstenaar Hanneke Rijks

Gepubliceerd: 13 februari 2023 om 17:44 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×