‘Door de Mangel’ in gesprek met 3D ontwerper

Afgelopen maandag was Steven Partiman te gast in het Aalsmeerse praatprogramma ‘Door de Mangel’. De 54-jarige in Paramaribo geboren Kudelstaarter vertelde een heftige tijd gehad te hebben vanwege de ziekte van zijn vrouw, maar dat hij samen met zijn gezin weer positief naar voren kijkt. Hij bedankte dan ook zijn netwerk voor alle steun. De kunstenaar maakt schilderijen, tekeningen, graffiti en ook beelden. “Kunst is mijn leven en mijn passie”, aldus Partiman die de woorden geloof, hoop en rechtvaardigheid als begrippen noemde die hem het best omschrijven.

Natuurlijk is ook Steven op zoek gegaan naar een opvolger. Hij geeft het stokje door aan Brian Drescher. Deze Amerikaan van geboorte is één van de eerste grafische 3D ontwerpers in Nederland. Daarnaast bouwt hij ook maquettes. Steven wil graag meer weten over zijn Amerikaanse roots. Hoe ervaart hij de Europese omgeving met zijn Amerikaanse blik? En hoe probeert hij met zijn kunst de wereld te veroveren? Het antwoord op deze vraag en meer hoor je maandag 20 maart om 19.00 uur.

Heb jij ook een vraag voor Brian? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel de vraag zelf aan Brian.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: team 'Door de Mangel'

Gepubliceerd: 14 maart 2023 om 9:57 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×