‘Door de Mangel’ weer live met Steven Partiman

Na een onderbreking van twee weken, is maandag 13 maart weer een nieuwe live aflevering te horen van ‘Door de Mangel’. De afgelopen keren waren er herhalingen te beluisteren met twee coryfeeën uit de Aalsmeerse pers: fotograaf Jaap Maars en journalist Arjen Vos.

Op maandag 13 maart start echter weer een nieuwe cyclus live uitzendingen. De 377e gast is op 20 februari aangedragen door Claudette van Oudheusden. Zij is geboren in Namibië en opgegroeid in Zuid-Afrika, maar kwam door de liefde 20 jaar geleden naar Nederland. De taalliefhebster geeft taalles aan een Syriër en is samen met haar man een buurtgezin.

Voorwerp Steven Partiman

Dat bracht haar ook bij haar opvolger, want zij heeft Steven Partiman gevraagd komende maandag plaats te nemen achter de microfoon. “Wij zijn steungezin voor de familie Partiman. Het afgelopen jaar is een heftig jaar geweest voor Steven en zijn gezin”, aldus Claudette. Zij vraagt zich af wat de impact op hem en zijn gezin is geweest. Verder vertelde Van Oudheusden dat Steven ook actief is voor allerlei maatschappelijke initiatieven. Wat zijn zijn doelen en wat inspireert hem?

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Steven Partiman

Gepubliceerd: 7 maart 2023 om 15:51 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×