Green Park Aalsmeer uitgeschakeld in beker

Sittard – Landskampioen Green Park Aalsmeer is dinsdagavond door LIONS in de halve finale uitgeschakeld voor de beker. De Limburgers waren met 30-27 te sterk voor de Aalsmeerders.

De topteams troffen elkaar in de kwartfinale. De Limburgers startten de strijd met snel en fel spel en dat resulteerde al na 10 minuten voor een gat van vijf doelpunten. Aalsmeer kwam nog wel terug tot twee doelpunten achterstand, maar bij de rust was het gat weer groter: 22-18.

Vooral de tweede helft was hectisch. In het begin werd er weinig gescoord, maar vielen er door de scheidsrechters veel kleine en grote overtredingen, tijdstraffen en opstootjes te noteren. Met name de landskampioen raakte steeds gefrustreerder door de in hun ogen matig fluitende arbiters. Aan het eind van de wedstrijd werd het nog even spannend. Green Park Aalsmeer kwam nog terug tot twee doelpunten, maar Robin Leunissen van Lions, maakte aan alle onzekerheid een einde. Lions won uiteindelijk met 30-27.

Na uitschakeling in de BeNe-League en voor de beker, kan Aalsmeer zich nu volledig richten op het prolongeren van het landskampioenschap.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 29 maart 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×