Natuurfotograaf Egon Jansen gemangeld

Afgelopen maandag was de Amerikaanse Kudelstaarter Brian Drescher de 378e gast in de talkshow ‘Door de Mangel’. De 67-jarige grafisch ontwerper is in Milwaukee, Wisconsin geboren. Tijdens een bezoek aan Nederland raakte hij verliefd op zijn reisleidster en is
uiteindelijk met haar getrouwd. Tegenwoordig maakt Brian maquettes, maar maakt ook 3D kunstobjecten. De woorden die hem het beste omschrijven zijn positiviteit, creativiteit en inspiratie. Op zijn zus na, mist hij eigenlijk niets meer vanuit de USA.

Brian is ook naarstig op zoek gegaan naar iemand om het stokje door te geven. Dat lukte hem uiteindelijk niet, maar toch hebben we een nieuwe gast bereid gevonden, zodat de ketting niet doorbroken wordt. Op maandag 27 maart komt Egon Jansen naar de voor hem inmiddels bekende studio. De VSR Kwaliteitsinspecteur werkt sinds kort mee aan het actualiteitenprogramma ‘Aalsmeer Actueel’ en houdt de online agenda bij op de website van Radio Aalsmeer. Daarnaast is hij een fervent natuurfotograaf.

Heb jij ook een vraag voor Egon? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar:
0297-325858 en stel de vraag zelf aan Egon.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Egon Jansen

Gepubliceerd: 21 maart 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×