Poppenkastvoorstellingen bij KDC De Lotusbloem

Aalsmeer – Wie kent Poppentheater Zelen in Aalsmeer niet? Gerard Zelen heeft al op veel plekken en bij verschillende gelegenheden kinderen laten genieten van zijn verhalen met Jan Klaassen en zijn poppenkastvriendjes. En nu mochten ook de kinderen van KDC De Lotusbloem kennismaken met de leuke poppen van Gerard en de voorstelling ‘Snoeptand’.

In samenwerking met Stichting Dag van je Leven werd het mogelijk gemaakt dat begin maart Poppentheater Zelen vier voorstellingen speelde op het kinderdagcentrum van Stichting Ons Tweede Thuis. Voor deze kinderen is het door hun verstandelijke en/of lichamelijke beperking vaak lastiger om naar een voorstelling of activiteit op een andere plek toe te gaan, dus was de leiding blij dat Gerard zijn poppenvoorstellingen in de hal van het kinderdagcentrum kwam geven. “Ik was blij verrast hoeveel plezier we met elkaar hebben gemaakt die twee ochtenden,” zei Gerard Zelen. “Het was een zeer geboeid publiek in hun eigen veilige omgeving. Geen massaal gebeuren, maar lekker intiem onder elkaar. Ik vond het fantastisch om daar te mogen spelen.”

Gepubliceerd: 28 maart 2023 om 22:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×