Kees van ’t Schip 382e gast in ‘Door de Mangel’

Op tweede paasdag kwam Kevin Boumans naar de studio van Radio Aalsmeer om gemangeld te worden. De 29-jarige warehouse manager bij Fresh Connect bouwt platen voor luchtvracht. “Best wel fysiek werk, maar ik zie voorlopig nog voldoende uitdaging voor mij”, vertelde Kevin die in zijn jongere jaren naar de praktijkschool in Hoofddorp ging. In zijn vrije tijd wandelt de geboren Amsterdammer veel en is hij keeper en leider bij het derde zondagteam van FC Aalsmeer. “Door te wandelen kan ik mijn hoofd leeg maken.” De keeper fluit daarnaast regelmatig wedstrijden van anderen teams. Boumans omschreef zichzelf als behulpzaam, zorgzaam en actief.

De volgende schakel aan de lange ‘mangel-ketting’ heeft Kevin ook weer gevonden. Zijn opvolger wordt Kees van ’t Schip. “Hij heeft echt een hart voor FC Aalsmeer en is al jaren kampstafleider bij de WeeKaatje. Waar haalt hij de energie vandaan om ieder jaar weer het leukste weekend van het jaar te organiseren?”, vroeg Kevin zich af.

Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag 17 april om 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Kees? Mail
deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Kees.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Kees van 't Schip

Gepubliceerd: 11 april 2023 om 11:20 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×