Zaterdag modeshows in Aalsmeer Centrum

Aalsmeer – Zaterdag 15 april wordt voor de tweede keer het Fashion Event georganiseerd in Aalsmeer Centrum. Op het Molenplein worden om 13.00 en 15.00 uur modeshows georganiseerd door de ondernemers. De mooiste en nieuwste kleding, schoenen, zonnebrillen en accessoires worden getoond aan het publiek door de verschillende modellen in alle leeftijden. Een kapper zorgt er ook dit jaar weer voor dat de haren van de bruidjes die meelopen extra mooi zijn.

Kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen en bij de spelletjes op het Molenplein. Er zijn  poffertjes, popcorn, tosti’s en limonade. Ook is er een leuke koffie tuktuk met de lekkerste drankjes en lekkernijen. Zanger Devon Donovan presenteert de modeshow en gaat ook optreden.

Winactie
Koop je zaterdag bij een van de deelnemende ondernemers dan maak je ook nog eens kans op een leuke fashioncheque van € 100,- of € 50,-. Laat je naam en telefoonnummer achter en wie weet word jij in de middag gebeld dat je gewonnen hebt. Volgend weekend wordt er weer wat leuks georganiseerd, maar dan door de horeca. Zaterdag 22 en zondagmiddag 23 april organiseren zij een lentebockbiertocht. Kijk hier voor meer informatie.

Gepubliceerd: 12 april 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×