Mantelzorg en Meer zoekt vrijwilligers

Aalsmeer – Mantelzorgers zorgen vaak 24/7 voor hun naaste. Dat doen zij graag, maar af en toe is de hulp van een vrijwilliger erg welkom, zeker in de zomer. Jij kunt dan het verschil maken voor mantelzorgers en hun naasten.

Als vrijwilliger ondersteun je mantelzorgers door even de zorgtaak over te nemen. Dat kan bijvoorbeeld door een wandeling te maken met de naaste; zeker nu de zomer er aan komt krijgen we altijd veel aanvragen om lekker naar buiten te gaan met iemand die dat niet zelfstandig kan. Maar er zijn meer mogelijkheden: naast wandelen, kun je ook een kind met een beperking een leuke ochtend of middag bezorgen, of gezellig met iemand gaan koffiedrinken.

Lijkt dit jou iets en wil je meer weten, neem dan contact op met Mantelzorg & Meer via info@mantelzorgenmeer.nl of 020 5127250. Mantelzorg & Meer is de mantelzorgondersteuner voor mantelzorgers in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en in Ouderkerk aan de Amstel.

Gepubliceerd: 31 mei 2023 om 20:43 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×