Rick Kea in ‘Door de Mangel’

Op tweede Pinksterdag was het Dylan Baars die als 386e gast aanschoof aan tafel in ‘Door de Mangel’. De 27-jarige ras Aalsmeerder is één van de drie eigenaren van een internetbedrijf. Na de MAVO volgde hij een ICT-opleiding op het ROC. “Ik stond daar 8 jaar ingeschreven maar heb het alleen nooit afgemaakt. In die tijd werd ik al gevraagd iets te doen bij Deboprojects. Mijn eerste opdracht deed ik voor een kratje bier”, vertelde de webdesigner. In zijn vrije tijd tennist hij regelmatig. Sociaal, behulpzaam en humor zijn de drie woorden die hem het best omschrijven. En zijn droom voor Aalsmeer? Dat Aalsmeerse jongeren een betaalbare woning kunnen vinden in hun eigen dorp.

Voorwerp Rick Kea

Ook Dylan heeft een opvolger gevonden. Al ging dat niet op een rechtstreekse manier. Zijn beoogde opvolger kon niet, maar wist wel iemand anders. Daarom komt Rick Kea op 5 juni naar de studio. Rick is betrokken bij tennisvereniging All Out en doet iets met het verhuren van woningen. Wat precies hoor je komende maandag in ‘Door de Mangel’. Misschien kan hij iets betekenen voor de droom van Dylan: betaalbare woningen voor jongeren in Aalsmeer.

Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag 5 juni om 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Rick? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Rick.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Rick Kea

Gepubliceerd: 30 mei 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×